Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ J.R.SMITH ΣΤΟΥΣ CAVALIERS

Όσες φήμες κι αν υπήρξαν για τον J.R. Smith αυτή την offseason, ήταν λίγο έως πολύ δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο Cleveland.
Οι Cavaliers προσέφεραν στον βασικό τους σούτινγκ γκαρντ τετραετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 57 εκατομμυρίων δολαρίων και τον κράτησαν στο Cleveland, κάτι που ήταν εξ' αρχής και η επιθυμία του ίδιου.
Αποτέλεσμα εικόνας για J.R.smith

Εγγυημένα τα πρώτα τρία χρόνια του συμβολαίου

Τα λεφτά του συγκεκριμένου συμβολαίου είναι εγγυημένα για τα πρώτα τρία χρόνια, εντούτοις αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι Cavaliers θα κληθούν να καταβάλουν στο ΝΒΑ τουλάχιστον 40 εκατομμύρια δολάρια ως φόρο πολυτελείας στο τέλος της σεζόν 2016-17. Οι πρωταθλητές έχουν μακράν το μεγαλύτερο payroll στο ΝΒΑ, με το συνολικό ποσό των συμβολαίων για τη νέα σεζόν να υπερβαίνει τα 130 εκατομμύρια!

Η παραμονή του Smith ήταν πάντως απαραίτητη προϋπόθεση για τους Cavs αυτή την offseason, προκειμένου να κυνηγήσουν το "repeat". Την προηγούμενη σεζόν ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ ήταν ένα από τα πλέον σημαντικά “κομμάτια” των πρωταθλητών στο δρόμο προς τον τίτλο, με την ενέργεια, το άμεσο σκοράρισμα και την άμυνα που παρείχε. O Smith είχε πέρυσι 12,4 πόντους και 2,6 εύστοχα τρίποντα ανά αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου