Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

WARRIORS

Είναι γνωστή η άποψη του Charles Barkley για τους Warriors: Δεν τους θεωρεί φαβορί. Δεν τους θεωρούσε φαβορί πρόπερσι - όταν υποστήριξε πως αν οι Cavaliers ήταν πλήρεις στους Τελικούς του 2015 θα τους κέρδιζαν - δεν τους θεωρούσε φαβορί πέρυσι - παρά το ρεκόρ 73-9 που είχαν στην Regular Season - και δεν τους θεωρεί φαβορί ούτε και φέτος παρά την προσθήκη του Kevin Durant! Ο λόγος; "Θα πω το εξής: Ακόμα πιστεύω ότι έχουν τα ίδια προβλήματα που είχαν και πέρυσι ως ομάδα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θρύλος του ΝΒΑ, πριν προχωρήσει ακόμα περισσότερο τον συλλογισμό του: "Μπορούν να πάρουν ριμπάουντ; Παραμένουν ακόμα μία ομάδα που στηρίζεται στο σουτ. Δεν παίρνουν πόντους από το low post. Μπορούν λοιπόν παίζοντας με αυτόν τον τρόπο να αντέξουν τις δυσκολίες των πλέι-οφ; Θα πω αυτό που έλεγα πάντα: Όχι".

 Αποτέλεσμα εικόνας για warriors
Ο Barkley είναι γνωστό ότι έχει μια... αλλεργία στις ομάδες που στηρίζονται στο περιφερειακό σουτ, θεωρώντας ότι αυτού του είδους οι ομάδες έχουν πρόβλημα όταν δεν μπαίνουν τα σουτ. Επίσης, δεν τρελαίνεται ακριβώς με τη μόδα του small ball που κυριαρχεί. Και φρόντισε να το υπενθυμίσει αυτό ξανά όταν συνέχισε να μιλάει για τους Warriors: "Είχα πει ότι δεν θα μπορούν να παίζουν small ball και να κερδίσουν Πρωτάθλημα αν όλοι οι αντίπαλοί τους έμεναν υγιείς, ότι θα κουραστούν παίζοντας έτσι και αυτό ακριβώς έγινε. Είχα πει ότι το Cleveland θα τους κερδίσει και το έκανε".

Ο "Sir Charles" δεν είπε βέβαια μόνο αυτό. Επανέλαβε για ακόμα μία φορά ότι δεν του άρεσε που ο Durant άφησε τους Thunder για τους Warriors, ενώ τόνισε ότι αυτό που τον εκνεύρισε ακόμα περισσότερο ήταν κάποιες δηλώσεις του Durant,που φάνηκε να αφήνουν υπονοούμενα για κάποιους πρώην συμπαίκτες του: "Έκανε τον εαυτό του να φαίνεται κακός λέγοντας αυτά τα πράγματα για την Oklahoma City, χωρίς να έχει κανένα λόγο να το κάνει. Έφυγε, είναι χαρούμενος, ας το βουλώσει. Δεν χρειαζόταν να πει αυτά τα πράγματα για τον Westbrook και τους άλλους".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου